Nieuwe website online!

Afgelopen zaterdag (18-08-2018) is onze nieuwe website gelanceerd! Een website bomvol informatie over het Zwier van Dijk-orgel wat in de Sint Nicolaaskerk van Genemuiden staat. Het instrument, dat dit najaar gerestaureerd gaat worden door de firma Reil uit Heerde, is gebouwd door de Kamper horlogemaker Zwier van Dijk. Op deze site is een uitgebreide biografie te lezen over van Dijk. Ook wordt u op deze site op de hoogte gehouden van de vorderingen die worden gemaakt bij de orgelmaker, de komende her-intonatie en de plannen na de restauratie.

Volgende week zondag zal de laatste kerkdienst begeleid worden met het instrument en de maandag erop zal worden begonnen met de demontage. De kerkrentmeesters hebben adviseur Stef Tuinstra in de arm genomen. Tuinstra heeft een uitgebreid rapport geschreven en op basis daarvan zal de restauratie worden uitgevoerd.

Wilt u op de hoogte blijven? Vul dan het formulier rechts van dit bericht in. Vergeet ook niet de site onder de aandacht te brengen van familie, vrienden en bekenden en sociale media.