FAIR met Bach afgelast

DIT CONCERT GAAT NIET DOOR!

Wegens de genomen corona maatregelen wordt dit concert verplaats naar een nader te bepalen datum.

In de Grote of Sint Nicolaaskerk te Genemuiden klinkt zaterdag 14 maart een bijzonder muziekprogramma. Tijdens het ruim een uur durend concert zal sfeervolle en bekende muziek worden uitgevoerd. Na een toelichting kunt u genieten van de mooiste werken van het muzikale fenomeen Johan Sebastian Bach. Onder leiding van dirigent Leo Torn worden goed in het gehoor liggende werken van Bach ten gehore gebracht door seniorenorkest FAIR dat bestaat uit muzikanten van zowel Irene als Hasselts Fanfare uit Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis.

Het orkest wordt bijgestaan door organist Harm Hoeve en zangeres Annemet Lems, die het programma af zullen wisselen met orgel en zang op en bij het Zwier van Dijk orgel. Daarnaast krijgt het publiek gelegenheid enkele koralen mee te zingen.

Deze middag is een orgel-PLUS activiteit. Wat een variant is op de orgelconcerten die worden georganiseerd op dinsdagavond in de zomer maanden en heeft tot doel de samenleving kennis te laten maken met diverse soorten orgelmuziek. Dit concert is een initiatief van Orgelcomité Genemuiden. De toegang is gratis. Bij de uitgang is een collecte. Aanvang is 16.00 uur. De kerk is open vanaf 15:30 uur. Parkeeradvies Koppel 3.