Masterclass improvisatie door Sietze de Vries

Masterclass improvisatie door Sietze de Vries

Op zaterdagmiddag 16 november 2019 is er een masterclass improviseren georganiseerd voor de gevorderde amateur organist. Ook conservatorium-studenten zijn hartelijk welkom. Sietse de Vries is uitgenodigd om deze masterclass te geven.

De masterclass vindt plaats op het Zwier van Dijk orgel en is een interactieve les waarbij alle deelnemers hun inbreng hebben, waarbij Sietze concrete tips en adviezen geeft om het orgelspel te verbeteren. Tijdens de masterclass zijn alle deelnemers boven rond de speeltafel, zodat men ook van elkaar kan leren. Het is dus een intensief programma van 3 uur dat om 13:00 uur van start gaat.

Na aanmelding krijgen de deelnemers meer informatie om zich op een goede manier te kunnen voorbereiden. Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Vol is vol. Deelname is op volgorde van aanmelding.  De kosten zijn € 50,00 per persoon. (na bevestiging van deelname vooraf te voldoen). Een verzoek van deelname kunt u richten aan mailadres: info@zwiervandijkorgel.nl

Wilt u de vorderingen blijven volgen m.b.t de restauratie? Meld u dan snel aan en ontvang als eerste onze nieuwste berichten!

2 comments

  1. vpnonlineus -

    We’re a group of volunteers and opening a brand new scheme in our community. Your website offered us with valuable info to work on. You have done an impressive activity and our whole group will likely be thankful to you.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.